Werkwijze

Werkwijze Koppeling

Koppelingen kunnen op diverse manieren ingezet worden. Bent u een Exact Globe gebruiker en wilt u Exact data koppelen aan bestaande Cloud oplossingen dan kan dat. Wij noemen onze koppeling Clickker. Bent u een Exact Globe gebruiker en laat u een webapplicatie ontwikkelen waarbij data vanuit Exact Globe opgenomen dient te worden dan kan dat ook met Clickker. Bent u een web ontwikkelaar en dient uw webapplicatie geïntegreerd worden met Exact Globe dan is Clickker ook uw tool.

Vervolgens moet er bepaald worden wat de dataflow is. Welke data wordt in Exact vastgelegd en welke data in de webapplicatie. Vervolgend dient er bepaald te worden waar in het proces deze data uitgewisseld dient te worden. Hierbij is het mogelijk om data beide kanten op te laten muteren.

Indien gegevens aangemaakt of bijgewerkt dienen te worden in Exact Globe dan dient dient de module E-Connectivity Client in uw Exact licentie beschikbaar te zijn.

Nadat de dataflow is vastgelegd zullen wij deze opnemen in Clickker. Clickker zal geïnstalleerd worden op de Exact server en de connectie is gelegd. De eventueel benodigde aanpassingen in de Exact inrichting kunnen wij ook voor u verzorgen.

Strategy

Samen met alle stakeholders bepalen we de doelstellingen en de functies van het platform.

Dataflow

Hoe zal de data uitgewisseld worden? In welke richting(en)?

Installatie

Installatie Clickker op de applicatieserver.

Configuratie

Inrichten van de koppeling middels een schema wanneer de synchronisatie plaats vindt.

Werkwijze ontwikkelen webapplicatie

Wanneer we starten aan een project met een nieuwe klant vinden we het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Hierdoor weten we beter wat we van elkaar verwachten en of onze werkwijzen aansluiten. Door te bouwen aan een goede onderlinge relatie kunnen we samen werken aan het beste resultaat. Resultaatgericht werken is waar we voor staan. Uiteraard houden we rekening met de balans tussen perfectie en snelheid. Doordat we goed zijn in het vinden van die juiste balans werken we veelal langdurig samen met onze opdrachtgevers als echte partners.

We blijven graag met onze klanten in contact gedurende het gehele proces omdat we weten dat we alleen samen een fantastisch eindresultaat neer kunnen zetten. Door vertrouwen, transparantie, wederzijds begrip voor alle belangen, en respect voor elkaars kennen en kunnen, krijgen we dat voor elkaar en ontstaan fijne en langdurige samenwerkingen.

We beginnen met een gedegen strategie om de doelstellingen en functies van de webapplicatie vast te stellen. Vervolgens wordt er gekeken bij de standaard Business Blocks die reeds aanwezig zijn binnen onze webapplicaties. Dit scheelt veel tijd en bespaart enorm veel kosten. Dat zetten we om in een bruikbaar design, dat vervolgens wordt gebouwd door ons getalenteerde team. Natuurlijk blijven we vervolgens betrokken voor beheer en onderhoud.Wanneer we starten aan een project met een nieuwe klant vinden we het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Hierdoor weten we beter wat we van elkaar verwachten en of onze werkwijzen aansluiten. Door te bouwen aan een goede onderlinge relatie kunnen we samen werken aan het beste resultaat. Resultaatgericht werken is waar we voor staan. Uiteraard houden we rekening met de balans tussen perfectie en snelheid. Doordat we goed zijn in het vinden van die juiste balans werken we veelal langdurig samen met onze opdrachtgevers als echte partners.

We blijven graag met onze klanten in contact gedurende het gehele proces omdat we weten dat we alleen samen een fantastisch eindresultaat neer kunnen zetten. Door vertrouwen, transparantie, wederzijds begrip voor alle belangen, en respect voor elkaars kennen en kunnen, krijgen we dat voor elkaar en ontstaan fijne en langdurige samenwerkingen.

We beginnen met een gedegen strategie om de doelstellingen en functies van de webapplicatie vast te stellen. Vervolgens wordt er gekeken bij de standaard Business Blocks die reeds aanwezig zijn binnen onze webapplicaties. Dit scheelt veel tijd en bespaart enorm veel kosten. Dat zetten we om in een bruikbaar design, dat vervolgens wordt gebouwd door ons getalenteerde team. Natuurlijk blijven we vervolgens betrokken voor beheer en onderhoud.

Strategy

Samen met alle stakeholders bepalen we de doelstellingen en functies van het platform.

Design

Onze designers verwerken die functies in een prachtig en bruikbaar digitaal ontwerp.

Development

Met het ontwerp als leidraad bouwt ons ontwikkelteam een stabiel en veilig platform.

Service

Na de livegang zorgt ons support team voor ondersteuning, beheer en onderhoud.

Business Blocks

Exact software

Clickker

Clickker zorgt voor de data uitwisseling tussen de software van Exact en de webapplicatie.

Gebruikers autorisatie

Hier worden de rollen en rechten binnen de webapplicatie vastgelegd. Ook wordt hier de inlog vastgelegd door middel van een beveiligde verbinding.

Standaard applicatie lay-out

Wij maken gebruik van een standaard webapplicatie lay-out. Deze wordt voorzien van eigen logo en kleurstellingen van uw huisstijl.

Logging & controle

Wij maken gebruik van logging en controle binnen onze oplossingen. Hierdoor kunnen wij alle data controleren en mocht er een keer iets niet goed gaan dan hebben wij dit vrij snel opgelost.