Referenties

Bekijk onze referenties om te zien wie u voor gingen

Wij worden ingezet door organisaties met diverse werkprocessen en zijn er trots op dat onze aanpak aanslaat bij onze groeiende klantenkring van toporganisaties in diverse branches zoals logistiek, zakelijke dienstverlening etc.

Hieronder ziet u klanten waarvoor Sense Cloud tot nu toe veel heeft kunnen betekenen voor verdere automatisering van hun werkprocessen.

Kiekens_logo_300px

“Vorig jaar kwam er een aanvraag bij ons binnen over een service applicatie geintegreerd met Exact. Eén welke de monteur en de planner centraal stelde en geintegreerd kon worden met Exact Globe. De applicatie biedt onze organisatie veel meer dan alleen het registreren van uren en materiaal. De storingsdatabase en de andere mogelijkheden van Sense Cloud Service zijn geweldig.” (Bertil Bonthuis – Planner)

C-Mark

Binnen ons bedrijf was een behoefte voor een service applicatie geïntegreerd met Exact. Eén welke de monteur en de planner centraal stelde en geïntegreerd kon worden met de Exact Business Software. De applicatie biedt onze organisatie zelfs meer dan alleen het registreren van uren en materiaal. De storingsdatabase en de andere mogelijkheden van Sense Cloud Service zijn een aangename aanvulling.” (Wouter Beumer – Manager advies)

Noordhuis

“Noordhuis maakt al jaren lang gebruik van de software van Exact. Al jaren was er de wens om inzage te hebben in het rendement van uitstaande contracten. De applicatie biedt ons veel meer dan alleen inzage in het redement van contracten. Ook de storingsbase wordt als zeer prettig ervaren.” (Jacco Wink – Controller)

“Het is een beknopte app waarmee iedereen kan werken. De mogelijkheid om de functionaliteiten snel en eenvoudig uit te bereiden of aan te passen aan de hand van onze wensen, vinden wij een meerwaarde. De app werkt zo duidelijk en vriendelijk, dat wij hem na installatie vrijwel zonder uitleg in gebruik konden nemen. Alles wijst zich vanzelf en is simpel te gebruiken door iedereen binnen ons bedrijf.” (Guus Minkjan – Directeur/Eigenaar)

lrch

“Alles werkt naar wens en dat biedt ons grote voordelen. Zo werkt het systeem intuïtiever en simpeler, we kunnen mutaties nu vele malen sneller verwerken. Dat is voor ons een verademing. Ook pakken nieuwe medewerkers het veel gemakkelijker op. Wij zijn een vereniging met 2.600 leden, verwerken jaarlijks zo’n 5.500 facturen en vele mutaties zoals aan- en afmeldingen en adreswijzigingen. Exact Online heeft minder functies dan Globe, maar voor de genoemde werkzaamheden is dat meer dan voldoende. De voordelen voor onze club zijn significant.”

Wortelboer

“Het is een werkende koppeling die ons veel tijdwinst oplevert. Dankzij de koppeling werken wij efficiënter en is de foutkans aanzienlijk kleiner. Dit voldoet zeker aan onze wensen en eisen.”