Over ons

Wat doet Sense Cloud? Wie zijn wij?

Technische Exact-specialisten op het gebied van koppelingen en het ontwikkelen van webapplicaties.

 

Sense Cloud is gespecialiseerd in de realisatie van slimme koppelingen. Van simpele processen, tot zeer complexe waarbij dagelijks honderdduizenden records verwerkt moeten worden

Om al deze applicaties aan de software van Exact te koppelen, ontwikkelen wij Clickker. Een slim & vernuftig softwareapplicatie. Wij kunnen zonder problemen de meest uiteenlopende softwarepakketten aansluiten aan de software van Exact. Vaak is een koppeling al binnen een paar werkdagen te realiseren!

Het online beschikbaar maken van software is een trend die al enige tijd aan de gang is. Met je data in de Cloud ben je niet meer gebonden aan de kantooromgeving. Bovendien zijn webapplicaties op elk device toegankelijk. Wel zo makkelijk. Sense Cloud kan organisaties helpen bij het laten maken van een webapplicatie. Technologie is niet meer de beperkende factor maar het gebruikersgemak laat nog wel eens te wensen over. Sense Cloud kent de do’s en don’ts van online software in combinatie met de software van Exact als geen ander en ontwikkelt applicaties die bijdragen aan de productiviteit verbetering binnen bedrijven in combinatie met gebruikerstevredenheid.