Wie is Sense Cloud Service?

Over Sense-Cloud Service

Sense-Cloud Service is een IT bedrijf uit Emmen met een ruime ervaring in het ontwikkelen van software oplossingen voor bedrijven. Het is ons doel om het serviceproces van bedrijven makkelijker te maken. Om dit te bereiken ontwikkelden we Sense Cloud Service: een applicatie die het dagelijks werk simpeler maakt.

Meer weten over onze software? Klik dan hier voor meer informatie of neem contact op.

Experts in service proces software

Gedreven door een passie voor innovatie en met een eigen ontwikkelteam creëren we service management software waarmee ondernemingen hun complete serviceproces kunnen optimaliseren. Gebruiksvriendelijkheid van de software blijft hierbij altijd het uitgangspunt. Door onze expertise op dit gebied kunnen wij de hoogste kwaliteit software & klanttevredenheid bieden.

IT Software oplossingen & support

Naast onze software leveren wij ook de support op de gehele oplossing. Uw organisatie heeft hierdoor te maken met één aanspreekpunt in plaats van meerdere leveranciers! Sterker nog: via onze live chat kunnen uw gebruikers snel & makkelijk met uw vragen terecht. Daarnaast luisteren we ook altijd mee over mogelijke toevoegingen/verbeteringen aan de software. Komt u met een idee waar al onze klanten baat bij hebben? Dan voegen we dit toe aan de software.

Meten = Weten

Meet, weet, optimaliseer en acteer

Think out of the box

Kijk verder dan je neus lang is.

Zo doen wij het​

Innoveren en kansen benutten in een constant veranderende wereld

We bouwen applicaties waar mensen van houden

Hou het behapbaar

Aan succes bouw je stap voor stap. Sprint voor sprint

SHOWCASE