C-Mark

c-mark-e1592989755314
cmark2
cmark1

Vorig jaar kwam er een aanvraag bij ons binnen over een service applicatie geïntegreerd met Exact. Eén welke de monteur en de planner centraal stelde en geïntegreerd kon worden met de Exact Business Software. De applicatie biedt onze organisatie veel meer dan alleen het registreren van uren en materiaal. De storingsdatabase en de andere mogelijkheden van Sense Cloud Service zijn geweldig.

C-Mark maakt gebruik van Exact Globe en wilde hier niet vanaf stappen. Binnen de Exact portfolio was geen oplossing te vinden voor de vraagstelling vanuit de organisatie. C-Mark had samen met Activium (huidige Exact dealer) een lijst van functionaliteiten opgesteld.

Medewerkers binnen C-Mark wilden graag uren en materiaal bijhouden. Dit het liefst via een tablet, pc en/of telefoon. Alle geregistreerde data moest volledig geïntegreerd kunnen worden binnen de huidige Exact omgeving zonder dat hier een ingrijpende her implementatie voor nodig zou zijn. Dit is gelukt. De enige aanpassing binnen de Exact inrichting was het opnemen van de module Connectivity client van Exact.

Gedurende de periode van live gang (2 maand) zijn er nog diverse aanpassingen doorgevoerd die het gebruiksgemak binnen C-Mark enorm hebben verbetert. Dit waren punten die vanuit de planning en monteurs aan ons aangedragen werden. En nog steeds worden gebruikerswensen geregistreerd en beoordeeld. Bij iedere publicatie van de software zullen diverse wensen doorgevoerd zijn, waarbij gebruikers kunnen kiezen of zij wel of niet gebruik maken van deze nieuwe aangeboden functionaliteit.