Werkwijze & ondersteuning

Efficiënte samenwerking

Daar waar u langdurige & veelal dure trajecten gewend bent willen wij dit anders aanpakken. Snelle implementatie is een belangrijk kenmerk van onze werkwijze. Zo neemt het toevoegen van nieuwe medewerkers en of zzp’s binnen Sense Cloud Service niet meer dan één minuut in beslag.

Implementatie & installatie

Doordat Sense-Cloud een online service is kost het installeren/implementeren van de software weinig tijd. Samen met u koppelen we het systeem met bestaande programma’s en voegen we de gebruikers toe. U hoeft enkel in te loggen via de browser en kunt gelijk aan de slag.

Vragen & support

Om gebruikers continue te kunnen begeleiden maakt de software gebruik van live chat functionaliteit. Heeft een gebruiker een vraag, dan wordt de gebruiker vrijwel direct geholpen.

Back-office support

Ook kunnen wij zorg dragen voor de inrichting van de back-office. Heeft uw organisatie de beschikking over de software van Exact dan kunnen wij hier zelf zorg voor dragen.  Wij maken gebruik van onze Exact API om te integreren met Exact. Dit houdt in dat wij uw organisatie in het gehele proces (ook financieel en logistiek) kunnen ondersteunen. Zo wordt administratie/boekhouding een stuk makkelijker. Maakt uw organisatie gebruik van andere back-office software (o.a. Unit 4, Visma) dan werken wij samen met diverse implementatie partners.

Helpdesk

Bovendien beschikken wij over een helpdesk en krijgt u volledige ondersteuning bij het gebruik van het systeem. Dit geldt ook voor nieuwe medewerkers.

Langdurige partner

Graag gaan wij een langdurige partnerschap met onze klanten aan. Daarom dagen wij onze klanten uit tot suggesties om onze software nog betere en of gebruiksvriendelijker te manken. Goede ideeën die de functionaliteit van Sense-Cloud Service verhogen worden toegevoegd waardoor alle gebruikers het voordeel hiervan zullen kunnen ervaren. Om dit eenvoudig te faciliteren beschikt Sense Cloud Service over een volledig geïntegreerde suggestie module inclusief live chat functionaliteit.

SHOWCASE