Urenregistratie software

Bent u opzoek naar urenregistratie software? Sense Cloud biedt een totaaloplossing op het gebied van urenregistratie, urenplanning en bedrijfsadministratie. Zo bent u in één klap voorzien van een efficiënte administratie in uw gehele organisatie.

Ons systeem biedt namelijk ook opties voor pakketplanning, projectplanning, personeelsplanning software, materiaal registratie, rapportage mogelijkheden en een koppeling uw financiële systeem.

Hierdoor maakt het Sense Cloud systeem het leven voor vrijwel iedereen in de organisatie makkelijker en worden administratieve processen gestroomlijnd en vereenvoudigd.

Uren bijhouden in onze urenregistratie software

Met het Sense Cloud systeem kan iedere medewerker 24/7 zijn of haar urenregistratie bijhouden. Denk hierbij aan buitendienst medewerkers, servicemonteurs of storingsdienst medewerkers.

Sense Cloud draait in een webapplicatie, dit houdt in dat het programma te gebruiken is op computer, telefoon of tablet en dat er geen software of een app geïnstalleerd hoeft te worden om het systeem te gebruiken.

Daarnaast kunnen de facturabele uren direct verwerkt worden in een digitale werkbon. Wordt deze digitale werkbon ondertekend door de opdrachtgever dan kan het systeem de werkbon direct koppelen aan uw administratie. Zo worden de gewerkte uren geregistreerd en kan een eventuele factuur direct verzonden worden.

Personeelsplanning software

Bent u opzoek naar personeelsplanning software waarmee u eenvoudig en efficiënt werkroosters kunt maken voor onder andere servicemonteurs, storingsmonteurs en buitendienst medewerkers? Bent u opzoek naar een personeelsplanning systeem waarbij u ook inzicht heeft in actuele voorraden, werklocaties en dus reistijden?

Sense Cloud biedt een totaaloplossing om uw complete serviceproces te automatiseren en optimaliseren. Personeelsplanning software zit standaard in ons pakket, maar wij gaan verder. Heeft u bijvoorbeeld monteurs in de buitendienst? Dan kunt u via ons systeem de actuele autovoorraad en werklocatie inzien.

Proefperiode aanvragen: probeer het zelf!

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u weten wat Sense Cloud voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende proefperiode aan of neem contact op met uw vragen. Wij zullen binnen enkele werkdagen contact met u opnemen.