Urenregistratie monteur

Met de Sense Cloud applicatie kan een monteur zijn gewerkte uren bijhouden en invoeren. In het systeem kunnen ook de factureerbare uren en bijvoorbeeld de reistijd allemaal in kaart gebracht worden. Daarnaast kan het systeem ook uren koppelen aan objecten, denk aan het onderhoud van een machine of een bepaalde reparatie die vaker uitgevoerd wordt/is. Het systeem leert dus dynamisch bij.

Meer weten over de Sense Cloud oplossingen? Kijk dan op onze productpagina of neem gerust eens contact met ons op.

Daarnaast kunt u ook geheel vrijblijvend een gratis proefabonnement aanvragen. Maak kennis met ons systeem en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Digitale urenregistratie monteur

Digitale urenregistratie software van Sense Cloud verbetert de planning binnen uw bedrijf. Sense Cloud biedt de totaaloplossing op het gebied van urenplanning, urenregistratie en verwerking.

urenregistratie monteurHier stopt het alleen niet, wij bieden voor vrijwel ieder bedrijf de oplossing. Dit komt omdat ons systeem niet stopt bij alleen het registreren van uren, maar er ook software is voor project- en personeelsplanning, materiaal registratie en rapportage mogelijkheden. Ook kan het programma gekoppeld worden aan uw financiƫle systeem.

Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook kunt u direct een geheel vrijblijvend proefabonnement aanvragen.

Planning software monteurs

Op zoek naar planning software voor monteurs? Sense Cloud biedt de oplossing.

Werkt u met monteurs in een storingsdienst, of werkt u met buitendienst medewerkers met een last minute planning of een planning die gedurende de dag aangepast kan worden? Met Sense Cloud kunnen medewerkers dag en nacht via de webapp het actuele rooster / de actuele planning bekijken.

Heeft u vragen, neem dan gerust eens contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een gratis proefabonnement aan.