Referenten

Inmiddels werken o.a. de volgende klanten met de service oplossing van Sense Cloud.

Graag vertellen de klanten over hun ervaring met Sense Cloud Service.

"Vorig jaar kwam er een aanvraag bij ons binnen over een service applicatie geintegreerd met Exact. Eén welke de monteur en de planner centraal stelde en geintegreerd kon worden met Exact Globe. De applicatie biedt onze organisatie veel meer dan alleen het registreren van uren en materiaal. De storingsdatabase en de andere mogelijkheden van Sense Cloud Service zijn geweldig."
Bertil Bonthuis
Planner
"Noordhuis maakt al jaren lang gebruik van de software van Exact. Al jaren was er de wens om inzage te hebben in het rendement van uitstaande contracten. De applicatie biedt ons veel meer dan alleen inzage in het redement van contracten. Ook de storingsbase wordt als zeer prettig ervaren."
Jacco Wink
Controler
"Binnen ons bedrijf was een behoefte voor een service applicatie geïntegreerd met Exact. Eén welke de monteur en de planner centraal stelde en geïntegreerd kon worden met de Exact Business Software. De applicatie biedt onze organisatie zelfs meer dan alleen het registreren van uren en materiaal. De storingsdatabase en de andere mogelijkheden van Sense Cloud Service zijn een aangename aanvulling."
Wouter Beumer
Manager Advies