Project planning software

Bent u opzoek naar project planning software voor uw organisatie? Bent u opzoek naar project planning software wat online in de cloud draait? Sense Cloud biedt een totaaloplossing als het gaat om project planning software.

Met de online project planner kunt u zelf zeer eenvoudig een complete planning maken. Personeelsplanning, voorraadbeheer, materieelplanning alles in één overzichtelijk systeem. Daarnaast genereert het systeem automatisch,  op basis van de ingevoerde materialen, uren en eventuele service contracten, een digitale werkbon.

De online projectplanner werkt in de cloud en is dus altijd voor iedereen bereikbaar. De project planning software maakt onderdeel uit van het Sense Cloud systeem. Sense Cloud is een webapplicatie wat inhoud dat het werkt op alle apparaten zoals computer, tablet en smartphone.

Heeft u vragen over Sense Cloud of wilt u meer weten over onze Project Planning software? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend onze gratis demo aan.

Project planning software om eenvoudig samen te werken

Omdat onze project planning software in de cloud draait is het zeer eenvoudig om samen in het systeem te werken. U kunt meerdere planners en beheerders in het systeem activeren en onbeperkt medewerkers toegang geven om de actuele planning in te zien.

Omdat Sense Cloud online in de cloud draait zijn alle wijzigingen of aanpassingen direct te zien voor iedereen binnen het project. Uiteraard is het ook mogelijk om delen af te schermen voor medewerkers. Of juist één specifieke medewerker toegang te geven tot één specifiek onderdeel. Denk hierbij aan de personeelsplanning. Iedere werknemer ziet alleen zijn of haar eigen rooster of digitale werkbonnen.

Projectplanning voor vrijwel iedere organisatie

Project planning softwareDe projectplanning van Sense Cloud is geschikt voor vrijwel iedere organisatie met buitendienst medewerkers, monteurs, technisch personeel, servicemonteurs etc. Een aantal zaken die meegenomen worden in een projectplanning zijn onder andere:

Daarnaast zijn er nog een aantal opties die in het systeem meegenomen kunnen worden. Denk hierbij aan digitale werkbonnen, NEN test koppelingen, ISO certificering, een storingsdatabase etc.

Heeft u vragen over Sense Cloud of wilt u meer weten over onze Project Planning software? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend onze gratis demo aan.