Planning software buitendienst – Sense Cloud

Sense Cloud is een ideale planning software voor de buitendienst van servicebedrijven. Het systeem maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier snel medewerkers in te plannen, ook als deze al onderweg zijn. Daarnaast wordt bij de planning rekening gehouden met de actuele voorraad en storingsdatabase van uw bedrijf. De software is op elk apparaat beschikbaar en door de “cloud” koppeling altijd actueel.

Onze plansoftware is speciaal gericht op monteurs en buitendienst medewerkers. Naast personeelsplanning kunt u namelijk ook uw materieelplanning en voorraden beheren in het Sense Cloud systeem. Tot slot kan de software ook een digitale werkbon maken van zowel ingeplande als uitgevoerde opdrachten.

Waarom je buitendienst automatiseren?

Uiteindelijk wil elke ondernemer (en werknemer) zoveel mogelijk geld verdienen. Het is dan ook zonde om een groot deel van je omzet kwijt te zijn aan administratiekosten/operationele kosten. Door je buitendienst (en rest van je bedrijf) te automatiseren kan je deze kosten flink verlagen. Daarnaast helpt het automatiseren van je serviceproces bij het verhogen van de efficiëntie van je planning en hierdoor het aantal opdrachten dat je in een week kan uitvoeren.

Je beste personeel aan het werk ipv. achter de laptop

Wij merken dat in servicebedrijven vaak ervaren monteurs/installateurs achter de planning worden gezet omdat zij voor elke situatie een oplossing hebben. Zonde, want iemand met die kennis & kunde komt beter tot zijn recht wanneer hij bij de klant zit. Door onze storingsdatabase kan ook minder ervaren personeel snel de juiste oplossing vinden voor de klant. Hierdoor heeft uw ervaren personeel meer tijd om zélf werk voor de klant uit te voeren. Zo gaat uw capaciteit, efficiëntie en klanttevredenheid omhoog.

Sense Cloud software: snel buitendienst inplannen

Sense Cloud stelt uw bedrijf in staat ontzettend snel te plannen. Wijzigingen worden direct doorgevoerd in het systeem en zijn dan ook direct voor iedereen inzichtelijk. Hierdoor worden misverstanden voorkomen en weet uw buitendienst team altijd waar men aan toe is.

Via ons systeem kan de planner bovendien de actuele autovoorraad controleren. Is er een storing en moet er bijvoorbeeld een specifiek onderdeel vervangen worden? Dan kan de planner dus direct inzien welke monteur het juiste product in zijn bus op voorraad heeft. Hierdoor kan je klanten supersnel helpen bij dit soort vaak vervelende situaties.

Gebruik je andere software? Dit is waarom je beter kan overstappen

Natuurlijk zwemmen er meerdere vissen in de zee, dus wat maakt Sense-Cloud Service dan speciaal? Het antwoord: onze software heeft alle moderne functies in één pakket en is desondanks erg makkelijk in gebruik. U hoeft geen raketgeleerde te zijn om het maximale uit Sense-Cloud te halen en ook het installeren is snel geregeld. Erg belangrijk, want als je software inwerken teveel tijd kost verlies je de efficiëntie die de software zou moeten opleveren.

Voordelen van Sense-Cloud Service voor je buitendienst:

  1. Snel personeel inplannen. Zijn je monteurs onderweg? Dan krijgen ze direct een melding.
  2. Personeel inplannen op basis van beschikbare voorraad/apparaten
  3. Storingen snel & makkelijk inplannen met storingsdatabase
  4. Makkelijk in gebruik (geen training/dure specialist nodig)
  5. Op elk apparaat beschikbaar via de cloud
  6. Digitale werkbon & koppeling met Exact

Heeft u een specifieke vraag over de voordelen van Sense-Cloud? Neem gerust contact op.

Verwerk online je opdrachten & nacalculatie

Wordt er via de plan software van Cloud Service een opdracht aangemaakt voor een van de buitendienst medewerkers, creëert het systeem automatisch de digitale werkbon. Op de digitale werkbon staan onder andere de opdrachtgever, geplande tijd (nacalculatie uiteraard mogelijk), benodigde onderdelen en materialen.

Als de werkzaamheden klaar zijn kan de digitale werkbon direct ondertekend worden door de opdrachtgever. Na een akkoord van de buitendienst medewerker worden vervolgens alle gegevens zoals gewerkte uren, gebruikte onderdelen en materialen direct doorgestuurd naar de administratie. Hier wordt de actuele voorraad gesynchroniseerd en de factuur klaargezet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen over Sense Cloud Service of wilt u meer informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een demopakket aan of neem contact met ons op. Ook kunt u een gratis proefperiode aanvragen.

Proactief klantadvies op basis van data

Omdat alle data (big data) in Sense Cloud Service wordt opgeslagen in de database kunnen wij deze data analyseren. Zo kunnen wij vanuit het systeem in een grafisch overzicht alle objecten te zien krijgen, die vanuit de NEN test een bepaalde kritische waarde hebben bereikt. Met deze informatie kunnen wij pro-actief naar onze klanten gaan. We kunnen aardig voorspellen wanneer er een storing zal optreden.

Greet Zondag
Manager Operations

Sense Cloud Service
5
2018-04-10T13:20:28+02:00

Greet Zondag
Manager Operations

Omdat alle data (big data) in Sense Cloud Service wordt opgeslagen in de database kunnen wij deze data analyseren. Zo kunnen wij vanuit het systeem in een grafisch overzicht alle objecten te zien krijgen, die vanuit de NEN test een bepaalde kritische waarde hebben bereikt. Met deze informatie kunnen wij pro-actief naar onze klanten gaan. We kunnen aardig voorspellen wanneer er een storing zal optreden.
0
1
Sense Cloud Service

Meer informatie of gratis proefabonement?