plan software

Sense Cloud beschikt over plan software. Zo is het mogelijk om op een eenvoudige manier monteurs in te plannen. Ook wordt bij de planning rekening gehouden met relevante bekende informatie; zoals voorraad positie en info vanuit storingsbase.

Wilt u zo efficiënt mogelijk uw personeel en materieel inzetten? Dan is een goed plan softwarepakket van grote waarde voor uw organisatie. Waar anderen ophouden gaat Sence Cloud een stuk verder.

In het Sense Cloud pakket zit niet alleen een personeels- en materieel planning maar houden ook uw voorraden bij. Daarnaast heeft u bij Sense Cloud een toegang tot een dynamische storingsdatabase.

Cloud planning software

Onze planning software cloud oplossing isaltijd up to date, wijzigingen worden direct doorgevoerd in het systeem en zijn dan ook direct voor iedereen inzichtelijk. Is er een wijziging in de planning? Op het moment dat de planner een wijziging doorvoert in het systeem is dit direct te zien voor alle medewerkers.

Werkt uw organisatie met servicemonteurs in de buitendienst? Via onze cloud plan software kan de planner de actuele autovoorraad controleren. Is er een storing en moet er bijvoorbeeld een filter vervangen worden, dan kan de planner dus direct inzien welke monteur het juiste product in zijn bus heeft op voorraad heeft.

Digitale werkbon

Wordt er via de plan software van Cloud Service een opdracht aangemaakt voor een van de monteurs, creëert het systeem automatisch de digitale werkbon. Op de digitale werkbon staat automatisch de opdrachtgever, geplande tijd (nacalculatie uiteraard mogelijk), benodigde onderdelen en materialen.

Zijn de werkzaamheden uitgevoerd, dan kan de digitale werkbon direct ondertekend worden door de opdrachtgever. Geeft de monteur ook zijn akkoord worden alle gegevens zoals gewerkte uren, gebruikte onderdelen en materialen direct doorgestuurd naar de administratie.

Hier wordt de actuele voorraad gesynchroniseerd en de factuur kan direct klaargezet worden en eventueel de deur uit.

Heeft u vragen over onze Sense Cloud Service of wilt u meer informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis demo pakket aan of neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.