Personeelsplanning Online

Personeelsplanning Online van Sense Cloud. Zoekt u een goede en eenvoudige oplossing voor uw personeelsplanning? Een pakket waarmee u online de planning kan maken, waar meerdere mensen in kunnen werken en dat na de aanpassing van de personeelsplanning iedere medewerker direct zijn of rooster kan inzien?

Sense Cloud is een totaaloplossing, niet alleen voor uw online personeelsplanning, maar ook voor online voorraadbeheer, materieel planning en online urenregistratie.

Sense Cloud is de totaaloplossing voor het serviceproces voor vrijwel ieder bedrijf!

Personeelsplanning online maken?

Wilt u uw personeelsplanning online kunnen maken, bijwerken en inzien? Sense Cloud werkt als webapplicatie. Dit houdt in dat het systeem werkt op ieder apparaat, computer, tablet of telefoon zonder dat u hiervoor eerst software of een applicatie moet installeren.

Werkt u met monteurs in een storingsdienst, werkt u met buitendienst medewerkers waarvan de planning gedurende de dag aangepast kan worden of wordt er binnen uw bedrijf een last minute planning gemaakt? Uw medewerkers kunnen 24/7 online het personeelsplanning systeem inzien.

Vragen of wilt u weten wat Sense Cloud voor u kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend de gratis demo aan.

Plan software

Personeelsplanning OnlineSense Cloud is meer dan alleen een online personeelsplanning, Zo is het mogelijk om op een eenvoudige manier monteurs in te plannen. Ook wordt bij de planning rekening gehouden met relevante bekende informatie; zoals voorraadpositie en info vanuit storingsbase.

Wilt u zo efficiƫnt mogelijk uw personeel en materieel inzetten? Dan is een goed plan software pakket van grote waarde voor uw organisatie. Waar anderen ophouden gaat Sence Cloud een stuk verder.

In het Sense Cloud pakket zit niet alleen een personeels- en materieel planning maar het houdt ook uw voorraden bij. Daarnaast heeft u bij Sense Cloud toegang tot een dynamische storingsdatabase.

Vragen? Neem gerust eens contact op, of vraag de gratis demo aan!