NEN test koppeling

NEN test koppeling met uw administratie, een automatische NEN test koppeling met uw planning en zelfs een NEN test koppeling met de digitale werkbon van de monteur.

Sense Cloud biedt een totaaloplossing voor het serviceproces voor vrijwel alle bedrijven. Wij kregen van verschillende klanten de specifieke vraag of wij een oplossing konden bieden met betrekking tot documenten van de NEN-certificering. Het was vaak onduidelijk voor bijvoorbeeld een technische dienst welke machines de juiste NEN-certificering hadden en tot wanneer de NEN-certificering geldig was. Daarnaast was het soms ook lastig te bepalen welk NEN-certificaat bij de juiste machine hoort.

Inmiddels beschikt Sense Cloud over een complete oplossing. Zo beschikt onze NEN test applicatie over een automatisch NEN test koppeling met de digitale werkbon van de monteur en wordt er na uitvoeren van onderhoud of test een QR-code gegenereerd die op de machine geplaatst kan worden. Komt er in de toekomst een (andere) monteur bij de machine hoeft de QR-code alleen maar gescand te worden. Alle machine informatie komt dan automatisch in het scherm van de monteur.

NEN test koppelingOok wordt in de planning automatisch bijgehouden welke certificering wanneer komt te vervallen. De planner krijgt hiervan een melding en kan de opdracht in het werkrooster van de monteur zetten.

Vragen over de NEN test koppeling of andere vragen over het Sense Cloud Systeem? Neem dan gerust eens contact met ons op.

NEN test koppeling werkbon

Zoals hierboven al vermeld, de NEN test wordt automatisch gekoppeld aan de werkbon van de monteur. Maar het systeem denkt verder. Als een machine voor onderhoud gepland moet worden of er komt een storing binnen op een bepaalde machine, kijkt het Sense Cloud systeem voorruit. Vervalt de NEN-certificering binnenkort? Dan kan deze automatisch meegenomen worden en gekoppeld worden aan de digitale opdracht bon van de monteur.

Daarnaast ontvangt de planning automatisch een melding bij aflopen NEN-certificaat. Moet bijvoorbeeld een machine binnenkort weer gekeurd worden? De planning kan de opdracht direct inroosteren voor de monteur.

Heeft u vragen over het koppelen van de NEN-richtlijnen aan ons systeem, of het koppelen van de NEN-certificering aan de machines? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.