Melding bij aflopen NEN certificaat

De digitale planningssoftware van Sense Cloud denkt ook vooruit. Dit is zeer effectief bij bijvoorbeeld NEN certificaten. Sense Cloud geeft een melding in het systeem als een NEN certificaat afloopt.

Moet een machine bijvoorbeeld een aantal maand hiervoor een onderhoudsbeurt krijgen geeft het systeem aan dat binnen enkele maanden de NEN certificering afloopt. Hierdoor vergeet bijvoorbeeld de service monteur nooit te certificeren. Deze NEN test koppeling bespaart u en uw opdrachtgever veel tijd en natuurlijk geld.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de melding bij aflopen NEN certificaat? Neem dan gerust eens contact op of vraag direct het geheel vrijblijvende demo pakket aan.

Melding bij aflopen NEN certificaat en QR code’s

Nadat een monteur een machine heeft gerepareerd of onderhoud gegeven heeft, kan hij een QR code genereren voor het “object”. Deze QR code kan via de Sense Cloud applicatie gescand worden bij het volgende onderhoud of bij een volgende reparatie. Wordt dit gedaan krijgt de gebruiker direct de volledige historie van het object op het scherm. 

melding bij aflopen nen certificaatZijn de werkzaamheden uitgevoerd, dan kan de digitale werkbon (die vooraf automatisch gecreëerd is) direct worden ondertekend door de opdrachtgever. Na het ondertekenen worden alle gegevens zoals gebruikte onderdelen en materialen en gewerkte uren etc. direct naar de administratie gestuurd.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvend gratis demo pakket aan.

Digitale werkbon app

Wanneer er via de plan software van Sense Cloud een opdracht wordt ingevoerd voor een buitendienst medewerker, maakt het systeem direct een digitale werkbon. Op deze bon staan de opdrachtgever, de benodigde materialen, het benodigde materieel en de onderdelen.

Ook staan de geplande uren vooraf op de digitale werkbon. Wordt hier van afgeweken? Dan is dit geen probleem. Uiteraard kunnen deze gegevens voor ondertekening van de digitale werkbon aangepast worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de uren als nacalculatie op de werkbon te plaatsen wanneer er bijvoorbeeld aan een object gewerkt wordt waarbij het vooraf niet te bepalen is hoelang deze klus gaat duren.

Heeft u vragen over de automatische melding bij aflopen NEN certificaat? Of wilt u meer weten over de Sense Cloud oplossing? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op of vraag het gratis proefabonnement aan.