Melding bij aflopen ISO certificaat

De digitale planningssoftware van Sense Cloud denkt ook vooruit. Dit is zeer effectief bij bijvoorbeeld ISO certificaten. Sense Cloud geeft een melding in het systeem als een ISO certificaat afloopt.

Moet een machine bijvoorbeeld een aantal maand hiervoor een onderhoudsbeurt krijgen geeft het systeem aan dat binnen enkele maanden de ISO certificering afloopt. Hierdoor vergeet bijvoorbeeld de service monteur nooit te certificeren. Deze ISO test koppeling bespaart u en uw opdrachtgever veel tijd en natuurlijk geld.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de melding bij aflopen ISO certificaat? Neem dan gerust eens contact op of vraag direct een demo aan.

Melding bij aflopen ISO certificaat en QR code’s

Nadat een monteur een machine heeft gerepareerd of onderhoud gegeven heeft, kan hij een QR code genereren voor het “object”. Deze QR code kan via de Sense Cloud applicatie gescand worden bij het volgende onderhoud of bij een volgende reparatie. Wordt dit gedaan krijgt de gebruiker direct de volledige historie van het object op het scherm.

Zijn de werkzaamheden uitgevoerd, dan kan de digitale werkbon (die vooraf automatisch gecreƫerd is) direct worden ondertekend door de opdrachtgever. Na de ondertekening worden alle gegevens zoals gebruikte onderdelen en materialen en gewerkte uren etc. direct naar de administratie gestuurd.

Digitale werkbon app

Wanneer er via de plan software van Sense Cloud een opdracht wordt ingevoerd voor een buitendienst medewerker, maakt het systeem direct een digitale werkbon. Op deze bon staan de opdrachtgever, de benodigde materialen, het benodigde materieel en onderdelen.

Ook staan de geplande uren vooraf op de digitale werkbon. Wordt hier van afgeweken? Dan is dit geen probleem. Uiteraard kunnen deze gegevens voor ondertekening van de digitale werkbon aangepast worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de uren als nacalculatie op de werkbon te plaatsen wanneer er bijvoorbeeld aan een object gewerkt wordt waarbij het vooraf niet te bepalen is hoelang deze klus duurt.

Heeft u vragen over de automatische melding bij aflopen ISO certificaat? Of wilt u meer weten over de Sense Cloud oplossing? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op of vraag een demo aan.