Materieelplanning

Materieelplanning software, online in de Cloud. Wij zien het regelmatig dat de materieelplanning bij bedrijven niet foutloos verloopt. Een servicemonteur wordt ingepland voor een klus waar bijvoorbeeld een hoogwerker bij nodig is. Het benodigde materiaal en de monteur zijn op locatie, alleen het benodigde materieel ontbreekt.

Sense Cloud biedt een totaaloplossing voor het serviceproces voor vrijwel alle bedrijven. Complete plansoftware voor personeel, materiaal en natuurlijk materieel.

Heeft u vragen over Sense Cloud of wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of de gratis demo aanvragen.

Materieelplanning, onderhoud, NEN- en ISO-certificering

Daarnaast bied Sense Cloud de oplossing om volledig in kaart te brengen welk materieel wanneer onderhoud nodig heeft. Werkt u bijvoorbeeld met verschillende machines die voorzien moeten zijn van een NEN- of ISO-certificering? Alles wordt nauwkeurig bijgehouden en servicebeurten kunnen zelfs automatisch in de planning opgenomen worden.

Sense Cloud is natuurlijk te gebruiken voor zowel de eigen interne technische dienst als monteurs in de buitendienst. Beheert u materieel van uzelf of verleent u de service aan klanten? Sense Cloud is in alle gevallen inzetbaar.

Heeft u vragen over Sense Cloud of wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of de gratis demo aanvragen.

NEN test koppeling

MaterieelplanningVeel materieel als machines of apparatuur moet voldoen aan bepaalde NEN-certificeringen. Vooral bij organisaties met verschillende machines en apparatuur kan het lastig zijn om dit goed inzichtelijk te krijgen en houden.

Sense Cloud biedt de oplossing! Wij bieden een NEN test koppeling in ons systeem aan. In deze NEN test koppeling kunnen onder andere de volgende elementen gekoppeld worden.

  • NEN test specifiek op machine
  • Datum afgifte huidige certificaat
  • Wanneer vervalt het NEN-certificaat (dus voor welke datum moet de machine opnieuw gekeurd worden)
  • Historische data van de machine (dus wanneer heeft de machine onderhoud of een reparatie gehad)
  • Vooruitkijken (wanneer moet de machine weer service hebben, plus eventueel geschatte reparatie/slijtage)

Daarnaast zijn er in de NEN test koppeling ook customfields aan te maken. Wilt u specifieke informatie bij een specifieke machine plaatsen is dit dus mogelijk.

Heeft u vragen over de NEN test koppeling of vragen over het complete Sense Cloud systeem? Neem dan gerust eens contact met ons op, of vraag de gratis demo aan.