Materiaal planning software

Sense Cloud is software voor het inplannen van personeel, materieel en middelen. Bij het maken van de personeelsplanning is het immers in veel gevallen gewenst om ook direct inzicht te hebben in de actuele voorraad en de beschikbaarheid van het materieel.

Onze software geeft uw personeel op alle apparaten altijd “live” inzicht in de beschikbare materialen en hun locatie. Bovendien is het door het scannen van “QR  code’s” erg makkelijk om gebruikte onderdelen direct uit de actuele voorraad te halen. Zo is uw voorraad altijd up to date.

Automatiseer uw serviceproces

Sense Cloud is de totaaloplossing voor het serviceproces voor vrijwel alle bedrijven. Ons systeem beschikt niet alleen over materiaalplanning software, het kan en doet veel meer! Van het inplannen van personeel tot het automatisch genereren van een digitale werkbon. Het is allemaal mogelijk, al kiest u zelf natuurlijk wat u uiteindelijk in gebruik neemt.

Heeft u vragen over onze Sense Cloud oplossingen of wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of u kunt de gratis demo aanvragen.

Plan je personeel op basis van beschikbaar materiaal

Wilt u zo efficiënt mogelijk uw personeel en materieel inzetten? Dan is een goed plan softwarepakket van grote waarde voor uw organisatie. Waar anderen ophouden gaat ons systeem een stuk verder. Sense Cloud maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier monteurs in te plannen. Bij de planning kan rekening gehouden worden met relevante bekende informatie; zoals voorraadpositie en info vanuit  een storingsbase.

In het Sense Cloud pakket zit niet alleen een personeels- en materieelplanning maar het houdt ook uw voorraden bij. Daarnaast heeft u bij Sense Cloud toegang tot een dynamische storingsdatabase

Voordelen materiaalplanning software

Materiaal planning softwareHet grote voordeel van materiaalplanning is het besparen op onnodige uren aan voorraadbeheer en administratie.

Zo hoeft u dankzij deze software niet een monteur bellen die bij de klant zit om te vragen of ze de juiste materialen nog hebben voor een andere klus. De software laat dit immers digitaal zien, waardoor de monteur enkel gebruikte materialen hoeft in te scannen met zijn mobiel.

Heeft u vragen over onze Sense Cloud oplossingen of wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of u kunt de gratis demo aanvragen.