Klantvragen koppelen aan werkbonnen

Klantvragen koppelen aan werkbonnen? Sense Cloud heeft een software ontwikkeld waarmee bij elkaar opgeteld voor vrijwel iedereen in de organisatie het leven makkelijker wordt gemaakt. Zo kunt u klantvragen koppelen aan werkbonnen.

Wanneer u monteurs in dienst heeft kunt u deze door middel van de Sense Cloud webapp aansturen en direct een digitale werkbon meesturen. Voordat dit gebeurd kan het systeem zien welke voorraad er nodig is, welke monteur het dichtstbijzijnd is en hoe laat deze beschikbaar is. Doordat dit automatisch gaat wordt er veel werk uit handen genomen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Sense Cloud? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis demo pakket aan of neem gerust eens contact met ons op.

Klantvragen koppelen aan werkbonnen met Sense Cloud

Heeft uw klant aanvullende vragen over bijvoorbeeld een reparatie die ingepland wordt? Wilt u deze klantvragen koppelen aan werkbonnen? Dan kan dit eenvoudig met onze Sense Cloud software oplossing.

De monteur ziet de eventuele vragen direct op de digitale werkbon staan. De planning hoeft deze vragen niet apart door te geven. Dit scheelt niet alleen een handeling en tijd, maar op deze manier wordt er ook voorkomen dat de klantvragen blijven liggen of niet juist bij de monteur aankomen.

Klant vragen koppelen aan werkbonnenMaar, Sense Cloud gaat verder dan alleen het koppelen van een klantvraag aan een werkbon. Zo is het mogelijk om eenvoudig een personeelsplanning te maken, actuele voorraden in te zien in het magazijn, actuele auto voorraden in te zien van de monteur, automatisch een digitale werkbon door het systeem te laten generen, urenregistratie van de monteur bij te houden, en zelfs automatisch te factureren als een klus is afgrond en de digitale werkbon is ondertekend.

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over Sense Cloud vraag dan geheel vrijblijvend een gratis demo pakket aan of neem gerust contact met ons op.

Planning software monteurs

Met het planning software monteurs van Sense Cloud is het zeer eenvoudig om bijvoorbeeld uw monteurs aan te sturen met de juiste informatie. Bij interesse; vraag een geheel vrijblijvend gratis demo pakket aan.

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over Sense Cloud neem gerust contact met ons op.