Release Notes – Polybius Versie 1.0.12

Nieuwe functionaliteiten:

 Dynamische koppeling

 In Polybius is het nu mogelijk om dynamisch koppelingen tussen Polybius en externe systemen te bouwen, wij noemen deze dynamische koppeling een flow.

Elke flow is een eigen programma die op gezette tijden of handmatig uitgevoerd kan worden en volledige toegang heeft tot de Polybius client.

Via onze online code editor is het gemakkelijk om de Flow aan te passen zodat deze aan alle wensen kan voldoen.

Hierdoor is het mogelijk om synchronisatie van Exact debiteuren te scheiden t.o.v. de synchronisatie van Exact Artikelen en daardoor iedere flow op afzonderlijke tijden te laten synchroniseren.

Hierdoor kan elke synchronisatie periode worden aangepast aan de behoefte van de organisatie.

Elke flow is voorzien van versie beheer en logboek registratie. Hierdoor is het mogelijk om resultaten van elke run te bekijken en te controleren op eventuele foutmeldingen.

Vanuit Sense-Cloud B.V. leveren wij een aantal standaard template flows aan die gebruikt kunnen worden als voorbeeld.

Beveiligingsrol beheer

Er zit nu beveiligignsrollen beheer in Polybius, waardoor je mensen toegang kan geven tot de verschillende secties binnen Polybius

Api Logboek

Om meer inzicht te geven in het gebruik van Polybius hebben wij een uitgebreid logboek toegevoegd hier worden alle calls die gedaan zijn bijgehouden en worden gecontroleerd. Door onze interactieve tijdlijn is het makkelijk om overzicht te hebben en makkelijk te kunnen inzoomen op specifieke calls.