Digitale werkbon software / app

De digitale werkbon software van Sense Cloud is gekoppeld aan alle administratieve systemen binnen uw organisatie. Hierdoor is onze software een totaaloplossing voor alle serviceverlendende bedrijven. De app geeft 24/7 live inzicht in de planning, resultaten & actuele voorraad van uw bedrijf. Of het nou een tablet, android, iphone of desktop is: onze software is altijd overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Voor een efficiënter bedrijf

Met Sense-Cloud wordt uw bedrijfsadministratie een stuk efficiënter. Zo heeft uw monteur met onze software direct inzicht in de apparatuur waaraan gewerkt moet worden. Is dit een onderhoudsbeurt? Dan kan direct de historie van het apparaat of de machine geraadpleegd worden. Zijn er in de tussentijd storingen geweest? Hoe staat het met de eventuele NEN-certificering van de machine?

Bij storingen heeft de monteur via het Sense Cloud systeem direct toegang tot een dynamische storingsdatabase waar veel storingen direct uit te halen zijn. Het systeem kiest dan automatisch de juiste materialen etc. Betreft het een nieuwe storing die nog niet eerder voorgekomen of gedocumenteerd is bij een dergelijke machine? Dan kan deze na het verhelpen hiervan toegevoegd worden aan de database en heeft u hier de volgende keer profijt van.

Vragen over onze digitale werkbon software of vragen over het Sense Cloud systeem? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag de gratis demo aan.

Werkbon app voor elk apparaat & besturingssysteem

Het Sense Cloud Systeem is een webapplicatie. Dit houdt in dat het programma gebruikt kan worden op computer, tablet of smartphone en dat hier geen aparte software of applicatie voor geïnstalleerd hoeft te worden.

Daarnaast draait de werkbon software online in de cloud. Stel een monteur heeft een opdracht afgerond en laat de werkbon digitaal ondertekenen, dan worden alle gegevens automatisch doorgezet naar de administratie. De factuur voor het uitgevoerde werk kan dus dezelfde dag de deur uit wat de cashflow van uw bedrijf natuurlijk ten goede komt.

Vragen over het Sense Cloud Systeem? Neem gerust eens contact met ons op of vraag de gratis demo aan.

Plansoftware die de digitale werkbon automatisch genereert

Het Sense Cloud systeem kan de digitale werkbonnen volledig automatisch genereren. Daarnaast kijkt het systeem niet alleen naar beschikbaarheid van de monteur maar raadpleegt ook het voorraadbeheersysteem en bekijkt de materieelplanning.

Voorbeeld uit de praktijk:
Er komt een storing binnen dat een airco unit niet meer functioneert. De airco geeft een bepaalde storingscode aan. Na het raadplegen van deze code in de storingsdatabase blijkt dat het probleem zit in het onderdeel wat op het dak staat. Ook staat in deze database wat de reparatietijd bedraagt. Vervolgens kan in het systeem gekeken worden welke monteur beschikbaar is, of de benodigde reparatie onderdelen op voorraad liggen en of het juiste materieel (in dit geval een hoogwerker) beschikbaar is.

Vervolgens kan de planning de opdracht in de agenda van de monteur plaatsen en wordt de digitale werkbon automatisch gegenereerd. De monteur krijgt de afspraak in zijn agenda en kan de werkbon uit het systeem halen. Daarnaast kan de monteur via de werkbon de storingsdatabase raadplegen en lezen hoe hij bij het onderdeel kan komen om deze te vervangen.

Heeft de monteur de storing verholpen, dan kan de werkbon direct digitaal ondertekend worden door de opdrachtgever. De gegevens worden automatisch doorgezonden naar de administratie en de factuur kan direct de deur uit.

Ook worden de gebruikte onderdelen die op de werkbon staan automatisch afgeboekt van de voorraad. De inkoop krijgt dit ook te zien en kan ervoor zorgen dat de voorraden weer op peil komen.

Meer informatie over Sense Cloud? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag de gratis demo aan.