Digitale werkbon app

Sense Cloud is een webapp die digitale werkbonnen maakt en helpt uw personeel in kunt plannen. Hierbij kan ook rekening worden gehouden met belangrijke informatie; denk aan de positie van de voorraad of de historische info vanuit de storingsdatabase. Uiteraard is de software vanaf elk apparaat toegankelijk.

Wanneer alle gegevens zijn ingevoerd, creëert het systeem direct een digitale werkbon. Door de digitale werkbon software van Sense Cloud kunt u dus veel efficiënter te werk gaan en uw materiaal optimaal inzetten.

Wanneer u vragen heeft over het Sense Cloud systeem of als u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een gratis proefperiode/demo aan.

Digitale werkbon app voor uw monteurs

Sense Cloud is veel meer dan alleen een online tool voor personeelsplanning. Heeft u bijvoorbeeld servicemonteurs die onderweg zijn? Dan kan het systeem de actuele voorraden van de auto’s zien, evenals welke auto het dichtst bij is. Vervolgens kunnen uw planners de monteur naar de klant sturen. Zo haalt u het maximale uit uw personeel met minimale (handmatige) administratie.

Wanneer alle gegevens zijn ingevuld, creëert Sense Cloud automatisch een digitale werkbon voor uw monteurs. Deze kunnen meteen te werk gaan en na afloop wordt er direct een factuur naar de klant gestuurd.

Heeft u vragen over ons Sense Cloud systeem of wilt u meer informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis demo pakket aan of neem gerust contact met ons op.

De software uitproberen

Benieuwd of de software van Sense-Cloud voor uw bedrijf de juiste oplossing is? Probeer het zelf gratis uit door de proefperiode of gratis demo aan te vragen. Daarna zullen wij u vragen een abbonnement te nemen om de software te kunnen blijven gebruiken.