Autovoorraad van een servicemonteur

Bent u opzoek naar goede plan software? Sense Cloud heeft voor u de oplossing.

Werkt uw organisatie bijvoorbeeld met storingsmonteurs die in de buitendienst zitten? Dan kunt u via onze webapp de actuele autovoorraad van een servicemonteur controleren. Wanneer er zich een storing voordoet en een specifiek onderdeel vervangen moet worden, kan de planner direct zien of er een monteur het juiste product in zijn bus op voorraad heeft.

Zo werkt uw organisatie veel efficiënter en kunnen uw planners meer werk verrichten met dezelfde mankracht.

Vragen of interesse? Neem gerust contact met ons op of vraag direct geheel vrijblijvend een gratis proefabonnement aan.

Autovoorraad van een servicemonteur controleren

Autovoorraad van een servicemonteur Wanneer u opzoek bent naar een personeelsplanning programma waarmee u snel en erg efficiënt werkroosters kunt maken voor bijvoorbeeld buitendienst medewerkers, maar waar u bijvoorbeeld ook de autovoorraad van een servicemonteur kunt controleren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreide webapp waarin u uw planningsproces kunt optimaliseren.

Sense Cloud draait in een webapp, dit betekent dat deze app op ieder apparaat; computer, tablet en telefoon te gebruiken is. Er hoeft dus geen software of een app geïnstalleerd te worden om het systeem te kunnen gebruiken.

Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Geïnteresseerd? Vraag dan direct het gratis proefabonnement aan.

Digitale werkbon

Onze software maakt automatisch een digitale werkbon aan wanneer alle overige informatie is ingevuld. Hierdoor kan de buitendienst medewerker op zijn of haar mobiel of tablet precies zien wat de opdracht inhoudt en wat de eventuele toevoegingen of wensen van de klant zijn.

Door middel van onze planning software buitendienst wordt de communicatie tussen binnen- en buitendienst geoptimaliseerd.

Wilt u meer weten over de Sense Cloud oplossingen? Kijk dan eens op onze productpagina of neem gerust eens contact met ons op. Daarnaast kunt u ook geheel vrijblijvend een gratis proefabonnement aanvragen.